Pluk van de Slettenflat

Koop nu! 17,50 euro

 

"Toen hij op tv hoorde zeggen dat Jeroen Pauw met zijn tweehonderd vrouwen aanzien onder de mannelijke bevolking genoot, dacht Pluk maar één ding: amateur"

Het boek vertelt het verhaal over de jonge brandweerman Pluk, die alles in het leven gemakkelijk afgaat: vrouwen, seks, werk, hij krijgt het allemaal gedaan. Als brandweerman heeft hij alle tijd voor zijn vurige uitspattingen. Als hij een jonge vrouw tegenkomt, Sanne, die eens niet onder de indruk van hem is, weet Pluk niet wat hem overkomt. Hij is tenslotte de held die elke vrouw in zijn bed krijgt? Vanaf dat moment maakt hij de een na de andere verkeerde beslissing Hij wil een vonkje bij haar bewerkstelligen, maar het wordt een ontembaar vuur. De held van eerst, wacht een zware aftocht...

 

Boekenblog

“Vol humor geschreven, geweldige hoofdpersoon en verrassende

wendingen. Leest fijn weg; leuk voor mannen en vrouwen.”

 

Panorama

“’Het ultieme mannenboek’ staat op de cover. Dat is het zeker.”

“Het is ook een beetje een handboek hoe vrouwen te versieren.”

 

Rob Urgert (Vara, de kwis)

"Dit boek leest als een hogesnelheidslijn!"

 

passievoorboeken

“Deze afloop had ik niet verwacht, was er even stil van...”

“hilarisch mannenboek”

 

BOEKEN

 

Hoe word ik grappig?

Koop nu!  10,00 euro

 

 

 

Met o.a. Guido Weijers, Veldhuis en Kemper, Eric van Sauers, Jan Jaap van der Wal, Joep van Deudekom, Howard Komproe, Pim Muda (Ashton Brothers), Ronald Goedemondt, Sara Kroos, Eric Koller en Hans Sibbel. Iedereen wil grappig zijn. Thuis, op kantoor, in de kroeg. Het is een heerlijk gevoel om mensen te laten lachen. Het is zelfs sexy. Het dwingt respect af en het maakt van jou een persoon waar mensen graag bij in de buurt zijn. Maar het is ook vaak moeilijk, lastig en het gaat ook nog wel eens mis. In dit boek krijg je antwoord van de enigen die het kunnen weten: de grappenmakers zelf! De cabaretiers. Zij geven hun mening, hun visie en hun idee over wat grappig is en hoe je dat kan worden. Cabaretier en initiatiefnemer Silvester Zwaneveld geeft samen met zijn collega's antwoord op de vraag: Hoe word ik grappig?

 

Koningsland

Koop nu! 12,50 euro

 

 

Leeftijd indicatie: 10+

 

 

'Koningsland' is een avontuur in de ruimte en vertelt een ongelooflijk verhaal. Het is fantasie en fantasy. Vriendschap en kwaad. Hoe een jongen opgroeit tot man.
De elfjarige Timon moet op de vlucht voor de vreselijke Shaytan die zijn kasteel bestormen. Hier begint zijn koningsdrama langs zeven planeten, waar overal een van de zeven zonden centraal staat. Het ruimte avontuur van Timon is verrassend, bloedstollend, liefdevol en brutaal.
Voor 'Koningsland' gebruikt schrijfster Nanda Roep alle genres die ze de afgelopen zeventien jaar heeft bestudeerd. Cabaretier Silvester is aangetreden als co-auteur en maakt deze coming of age compleet.
Dit jeugdboek is een aanrader voor iedereen die zin heeft in een lekker boek, waar hij eindelijk zijn tanden in kan zetten!

 

 

Het Monstertje onder het bed

Koop nu! 12,00 euro

 

 

Leeftijd indicatie: 10+

 

 

 

Cabaretier en tekenaar Silvester debuteert als prentenboekenmaker. "Er ligt een heel klein monstertje zijn slaap wat weg te gapen. Het is inmiddels twaalf uur, maar hij kan nog steeds niet slapen..." Waar is hij bang voor? Het mensje op zijn bed. Maar wat zegt zijn vader? Ach jongen, mensen bestaan toch helemaal niet! Een grappig, lief en vooral prachtig boek in de traditie van Shel Silverstein.

 

Het grote geheim van Plaza Patatta

Koop nu! 15,95 euro

 

 

Leeftijd indicatie: 8+

 

Plaza Patatta is de hitserie van schrijfster Nanda Roep. 'Het grote geheim van Plaza Patatta' is een omnibus met de volgende drie boeken: 'Een geheim luik', 'De verdwenen jongen' en 'De gesloten kamer'. Tekenaar van de serie is cabaretier Silvester.
Plaza Patatta bestaat uit verhalen die zowel grappig als spannend zijn. Ieder boek is een afgerond detective-verhaal. Alles speelt zich af rondom het kinderrestaurant Plaza Patatta. Achterin ieder boek zijn enkele kinderkookrecepten opgenomen.
Schrijfster Nanda Roep heeft ruim 50 kinderboeken gepubliceerd. Ze is presentatrice van het KRO Kindertijd-programma 'Mijn eigen boek'. Daarnaast schrijft ze romans en liedjes, die ze zelf zingt.

Spannend spel met Plaza Patatta

Koop nu! 15,00 euro

 

 

Leeftijd indicatie: 8+

 

 

Weer zo'n geweldig dikke omnibus van Plaza Patatta! De geliefde serie van populaire schrijfster Nanda Roep. De boeken van Plaza Patatta zijn zowel grappig als spannend, en niet al te dik. Extra bij deze serie: gratis muziek, knutselen en koken via de website. 'Spannend spel met Plaza Patatta'. Omnibus met maarliefs 4 titels erin. Te weten: Een giftige indringer, Help, wie klopt daar?! (thema: Sinterklaas), Stille nacht, angstige nacht (thema: kerst), en De geheimzinnige ober. Alles nieuw geïllustreerd door cabaretier Silvester. Kinderen laten weten zijn tekeningen zeer te waarderen!

Plaza Patatta de Theatergek

Koop nu! 11,95 euro

 

 

Leeftijd indicatie: 8+

 

 

In ‘De theatergek’ zien Luna en Lotte in het theater een vreemde vrouw. Ze doet gek, ze doet raar en ze is zelfs een beetje eng. Maar het ergste is nog wel: Ze bespiedt de hele tijd hun moeder, de beroemde operaster!

Plaza Patatta PANIEK IN PARIJS

Koop nu! 11,95 euro

 

 

Leeftijd indicatie: 8+

 

 

Een nieuw boek in deze geliefde serie voor 8-12 jaar. Plaza Patatta gaat op reis, en wel naar Parijs! Er gebeuren vreemde dingen, Luna en Lotte zetten alles op alles om zichzelf te redden - en intussen leren ze veel over deze prachtige stad! Op de website van deze vrolijke serie (www.plazapatatta.nl) vind je vele kleur- en knutselplaten. Maar ook muziek, filmpjes, moppen en zelfs een paar gratis leesboekjes. Plus natuurlijk de heerlijke kinderkook-recepten. Smul mee met Plaza Patatta!

Plaza Patatta Een fantastische verjaardag

Koop nu! 11,95 euro

 

 

Leeftijd indicatie: 8+

 

 

In dit feestelijke Plaza Patatta-boek wordt Lotte maarliefst 10 jaar. Dat wordt natuurlijk uitbundig gevierd in dit vrolijke gezin! Als de kinderen het bos in zijn gegaan voor de opdrachtjes van de speurtocht, loopt het echter allemaal anders dan gedacht... Plaza Patatta is voor iedereen. De verhalen zijn grappig en spannend, en niet al te dik. Daardoor kunnen ook kinderen die moeizaam lezen wel een deeltje doorkomen. Degenen die het goed en gemakkelijk kunnen, lezer Plaza Patatta als een vrolijke stripboekenserie. Door de vele gratis extra's op de website, komen kinderen van alle niveaus samen. Er is lezen, muziek, knutselen en koken. Nieuw toegevoegd: wetenschap. Smul mee met Plaza Patatta!

Silvester Alone

Koop nu! 12,99 euro

 

 

 

 

Na 12 jaar ‘Arie en Silvester’ is Silvester nu eindelijk Alone. Samen met Arie vormde hij jarenlang het ijzersterke duo ‘Arie en Silvester’. Maar inmiddels heeft hij bewezen alleen net zo goed te zijn. Silvester is in ‘Silvester Alone’ gevatter, sneller, maar ook serieuzer en persoonlijker dan voorheen. Hij is het pretentieloos dollen voorbij want; het echte werk gaat beginnen.

Een voorstelling in de traditie van het stand- up comedy versmolten met een inhoudelijk en persoonlijk verhaal.
Silvester heeft een verhaal te vertellen. Hij heeft een mening en hij beschikt over een ongezonde dosis humor.

 

DVD's

 

Het Recht van de Sterkste

Koop nu! 12,99 euro

 

 

 

 

Dat Arie & Silvester een zaal plat konden spelen wist iedereen, maar zou Silvester het ook alleen kunnen? Ja, dat kon hij. Zijn eerste soloshow 'Silvester Alone' was een groot succes.Met Het recht van de sterkste zet Silvester de nieuwe koers als solocabaretier overtuigend door. De grote vraag van het programma is: zijn wij evolutionair gezien niet allang voorbij onze uiterste houdbaarheiddatum?

En als wij inmiddels evolutionair afval zijn, wat doen we dan nog met onze tijd op aarde? De tweede solo show van deze cabaretier is grappig, indrukwekkend en meeslepend. Het recht van de sterkste biedt hilarische visuele scènes, interactieve sketches, bloedstollende verhalen, filosofische overpeinzingen en sterke, harde grappen. Alles op het indrukwekkend hoge niveau dat we van Silvester gewend zijn. Een indringende show met een ongezonde dosis humor.

 

Het Schip

Koop nu! 12,00 euro

 

 

 

'Het Schip' is een hilarisch theaterprogramma van maar liefst vier cabaretiers die hun eigen programma voor korte tijd verlaten om samen een uniek spektakelstuk te brengen. De samenwerking resulteert in een rauwe en humoristische voorstelling met als uniek detail: ze zeggen de hele avond geen woord! Een uitgehongerde schipbreukeling wordt opgepikt door een roestige walvisvaarder. Niemand ziet dat dit het begin is van het einde. Respect en mededogen lopen deuken op, evenals de romp van het schip. Vriendschap is uiteindelijk niet het enige wat langzaam in het ijzige zeewater verdwijnt. 'Het Schip' is een visuele komedie. Een oogstrelende voorstelling, barstensvol absurde situaties, met een
ongezonde dosis humor. Enger dan Das Boot. Strakker dan de Kameleon. Grappiger dan Titanic.

 

Arie en Silvester Boks

Koop nu! 15,99 euro

 

 

Ronde 1: VET
Never a dull moment! (Frits Nies - Dagblad De Limbuger)

Ronde 2: RAMMEN
Heb jij tijd en zin om achterover te leunen en lekker avondje cabaret te kijken?

Ronde 3: SAMENGEVAT
Met o.a. "wegens ziekte uitgesteld", "kloten", en nog veel meer andere...extra extra's!!

Ronde 4: 200%
Arie en Silvetser zijn gewoon het pretpark van het cabaret> Samengevat komt er er op neer dat een dikke huid en een sterke maag de belangrijskte voorwaarden zijn voor het 'overleven' van 200% (Hans Belder - Hollands Dagblad)

Ronde 5: DE GROTE ARIE & SILVESTER SPEKTAKEL SHOW
De heren zelf: "Wat wij maken is een achtbaan, je wordt er kotsmisselijk van, maar je gaat wel meteen weer in de rij staan."

Ronde 6: BONUS DISC:
Spectaculaire afscheidsvoorstelling in Carré met vele gastoptredens.

 

Silly Production

  • Twitter Classic
  • Facebook Classic